Bijzonder stukadoors werk

Betonlook venetiaans pleisterwerk

Decoratieve afwerkingen

Plafonds

Schuurwerk

Hiervoor wordt een volledig steiger gebouwd. Het plafond wordt vlak uitgeraapt (er wordt een laag gips onder het plafond gesmeerd om het plafond eerst vlak te maken). Daaroverheen wordt een laag schuurspecie/geelband aangebracht. Dit wordt wild opgeschuurd of in een gevlamd motief afgewerkt.

Naadloze plafonds

Scheurvrije spackplafonds met de naden dicht (met garantie)
Dit is een systeem dat ontwikkeld is door Brander in combinatie met kanaalplaatvloer leverancier VBI. Door het aanbrengen van meerdere spuitlagen met een elastische tussenlaag krijgt men een kwalitatief hoogwaardige plafondafwerking. Gebeurt de uitvoering conform de door Brander Afbouwprodukten voorgeschreven verwerkingshandleiding, dan garandeert men een plafondafwerking zonder krimpscheuren.
Deze dienen dan wel afgewerkt te worden met een korrelstructuur toplaag (Brander Diamant).

Spackspuitwerk plafonds

Verschillende hardheden en structuren.

Crystal is de standaard spack die verreweg het meest wordt toegepast voor plafonds. Meestal de standaard plafond afwerking voor (planmatige) nieuwbouw woningen. Diamant is iets harder en vooral veel fijner van structuur. Een bekende variant, Briljant, wordt meestal op wanden toegepast i.v.m. de hardheid.

Plafondplint gestukadoord

Maakt uw mooi glad sausklaar gestukadoord plafond helemaal af.
Wordt in het werk gemaakt, dus naadloos. Er worden 1 of 2 stucstop profielen geplaatst op de gewenste dikte en breedte en daarna kan de plint volgezet en afgewerkt worden.

Gestucadoorde plafonds

Geeft een heel mooi rustig effect voor de ruimte. Kan zowel op betonplafonds als op gips(stuc)plaatjes worden aangebracht. Er wordt een volledig steiger gebouwd en er wordt een laag gips onder het plafond gesmeerd.
Gipsplaatnaden (AK) dichtzeten. Dit is zo nog geen sausklaar plafond, hoewel dit door veel concullega’s wel als sausklaar plafond wordt verkocht. Er kan inderdaad wel saus op aangebracht worden maar de kans is groot dat de plaatnaden zich later aftekenen. Het is echter wel aanmerkelijk goedkoper dan een gestucadoord plafond.

Onze specialiteiten:

Geïnteresseerd in ons?

Mede door haar omvang en een effectieve planning kan Olminkhof afbouw er voor zorgen
dat de goed opgeleide en ervaren vakman bij u thuis in een korte tijd uw wensen verwezenlijkt.